aku ada kerna kamu ada
Lilypie 3rd Birthday Ticker
By: yemm yantzyeem

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Thursday, 25-Jun-2009 03:01 Email | Share | | Bookmark
holiday@pangkor

we're holiday
@pangkor island resort
(myblog)/(lookmyeyes)/

just a little updet sebelum entry nie x terupdet...act kalo nak full version story about tis holiday leh la jenguk kat blog...kat sana memang dah citer berpart-part pasal tis holiday story..cume kat sini just tepek2 gambo jek yg mana x ditempek dlm blog...



Awal bulan june aitu family trip tmpt keja hubby...kitorang stay kat pangkor island beach resort 3D2N...best n syiok sgt!!!semua ditanggung halal & free oleh co. hubby...so mmg pulun rest 100% !!!makan...mandi...rehat..all the day camtu lah aktiviti kami.....tpi tis time xde snokelling!!!hampa gaks ar...mb next time?kita pulun bersnokeling ok!!!!



ok layan citer lanjut kat dlm my blog click here : [url]http://narizan.blogspot.com

nak layan gambo-gambo yg menarik & tertarik : [url]http://lookmyeyes.wordpress.com">



just a little updet sebelum entry nie x terupdet...act kalo nak full version story about tis holiday leh la jenguk kat blog...kat sana memang dah citer berpart-part pasal tis holiday story..cume kat sini just tepek2 gambo jek yg mana x ditempek dlm blog...



Awal bulan june aitu family trip tmpt keja hubby...kitorang stay kat pangkor island beach resort 3D2N...best n syiok sgt!!!semua ditanggung halal & free oleh co. hubby...so mmg pulun rest 100% !!!makan...mandi...rehat..all the day camtu lah aktiviti kami.....tpi tis time xde snokelling!!!hampa gaks ar...mb next time?kita pulun bersnokeling ok!!!!



ok layan citer lanjut kat dlm my blog click here : [url]http://narizan.blogspot.com
nak layan gambo-gambo yg menarik & tertarik : [url]http://lookmyeyes.wordpress.com

so enjoy!!!


Monday, 4-May-2009 06:47 Email | Share | | Bookmark
fun & enjoice @ pd wif aqil & aina

 
 
 
View all 40 photos...


Wah...percutian yg amat seronok dan sangat-sangat enjoy tis year!!!mana tak nyer aku n kawan segediks sama-sama dah pakat nak megenjoykan diri ke PD...lastly hajat tercapai gaks...mmm mmg kitorang berdua nie always available tuk apa-apa jua agenda yang dirancang kan btoi tak lindot? ekekekeke...waniot ko jgn terasa ati plaks...ada jodoh kita pi enjoy cenggini...



Walopun 2 hari jek..tapi masa yang diluangkan bersama 2 family nie mmg btoi2 best!!!sib baik anak-anak & mak pak amat2 sporting...cuma aqil je la...takut air...x cam aina...happy jek main n mandi-manda...aqil? mmm hampeh jek wahahahaha....main pasir pon takuts kan aina?? x gentlement la abg aqil tuh....



kitorang stay kat Bayu beach resort...sewa apartment..sib baik la murah so bahagi dua kira save la sket...apartment 2 bilik yg serba serbi lengkap macm duk kat umah!!!aqil n aina apa lagiks? asyik la menggediks je 2 budak nie....biase la tautau je la kalao jantan bertemu betina...mesti la gediks tu lain mcm sket kan?hahahahaha

citer selanjut nyer...di sini


Wednesday, 29-Apr-2009 02:13 Email | Share | | Bookmark
slogan contest

 


kepada sesiapa yang berminat untuk menyertai contest ini boleh la baca segala syarat2 nya dan wat le satu entry di blog anda masing2 untuk mempromotekan contest ini kepada kengkawan yang lain....dan tinggalkan jejak anda di ruang komen yang menyatakan bahawa anda sudah rasminya mempromote contest ini di blog anda...dan saya akan menjelajah ke blog anda masing-masing.....jgn lupe letakkan banner di atas di blog anda masing-masing.

1) sila promote contest ini di blog anda semua dengan membuat satu entry khas mengenai
contest ini...dan link kan sekali dengan ‘ highlight ’ kan
tuan empunya blog IAITU
http://narizan.blogspot.com dan http://lookmyeyes.wordpress.com
2) dah promote blog ini, tinggalkan jejak anda dan kasik le komen supaya saya
tau siapa yg dah mempromote kan blog saya!!!
3) sila lah lengkapkan slogan di bawah ini dengan kretip
..dengan tidak melebihi 20 patah perkataan....( lebih pon xpe....xde had nyer...)

BLOG INI ADALAH..........................................................................
....................................................................................................
....................................................................................................

4) Penyertaan ini hanya layak kepada smue peserta yang mempunyai blogspot/fotopages/
wordpress/ dsbg nya....jika didapati peserta tidak mempromote contest ini di blog
masing-masing,penyertaan akan dibatalkan.
5) Undian berdasarkan juri professional iaitu si cilik aqil akan membuat cabutan...
- cabutan peserta yang ke-50 akan memenangi hadiah tersebut.Hanya satu hadiah sahaja!!!
so sesiapa yang bertuah dia akan berpeluang memenanginya!!!!
6) tarikh tutup penyertaan adalah pada Jumaat15 May 2009 tepat jam 12.00 tgh.
Segala penyertaan yang dihantar selepas dari tarikh dan masa tersebut tidak akan dilayan.
7) Pengumuman pemenang akan diumumkan pada hari SELASA ( 19 May 2009 ).
Penyertaan hanya terbuka kepada yang bermastautin di lembah klang sahaja....
jika peserta dari luar kawasan yang berminat pun apa salah nya....dengan syarat setuju dengan
term & condition yang telah ditetapkan.

* note tambahan:
1) dengan ini aku meringankan syarat2 contest iaitu...korang buat le slogan tu berapa patah perkataan boley....xde la korang tersekat nak memikirkan slogan tu kan? amcam? setuju? orait.....
2) kalau penyertaan byk...kemungkinan besar aku akan menambah 2 lagiks adiah....mmg best!!!so cpt2 le kasik contest ini hangat dan mendapat sambutan yg menggalakkan!!!
3) Disebabkan kemungkinan penambahan hadiah, so peserta yg di luar kawasan lembah klang juga digalakkan menyertai contest ini..
4)Setiap peserta juga hendaklah masukkan link blog ini sebagai followers...dan masukkan juga dlm link list korang smue eks....

so apa tunggu lagiks? mula kan lah dari sekarang!!!!!selamat berjaya ok!!

keterangan lanjut klik di sini


Friday, 3-Apr-2009 08:17 Email | Share | | Bookmark
my only son...



dia anakku...ini lah anak ku...walau bagaimana pon dia tetap satu-satu nyer anakku....namun aku tetap sabar dan terus berusaha untuk anakku yang satu ini akan mendapat seorang lagi teman untuk bersama nya dalam mendapatkan kasih sayang dariku....mmmm inilah aqil darwisy!!!!


Wednesday, 4-Mar-2009 00:33 Email | Share | | Bookmark
another....from lookmyeyes ~ imm & pudin

 
Cuaca yang amat baik dan cerah di pagi ahad seawal jam 9…sahabat saya imm dan suami ingin mengabadikan kenangan bersama isteri tersayang yang sedang sarat menunggu 5 hari lagi untuk bersalin…amat ligat sahabatku ini walaupun kelihatan agak penat sikit sbb sang suami ingin kan saat-saat begini sebagai satu kenangan yang amat manis untuk dilakarkan dalam hubungan mereka…..



click here for more piccass!!!!


enjoice!!!
yantz
emel : asoi80@yahoo.com


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net