aku ada kerna kamu ada
Lilypie 3rd Birthday Ticker
By: yemm yantzyeem

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Thursday, 19-Feb-2009 06:20 Email | Share | | Bookmark
Aina & balqish birthday

Updet birthday party balqish iaitu anak buahku yang ke sepuluh tahun....princess party theme... enjoy!!!!




ini plaks birthday si comel aina alia yang ke-2 tahun...tema, barney...enjoy!!!




nak tgk gambar byk lagi? kunjungi web ini : http://lookmyeyes.wordpress.com/


Tuesday, 3-Feb-2009 03:21 Email | Share | | Bookmark
photoshoot@kl

Agak lama x mengupdet di fotopages ini...heheheh bukan apa...skg dah bz dok melayan blog...tapi cam raser rugi plaks kalo x meneruskan fotopages yg telah memulakan segala isi intipati kehidupan aku sekeluarga kan?


ok la nie nak story xtvt aku bersama family masa coti CNY aitu...raser lom terlambat lagi kan? lagipon skg CNY pon masih on...masih lagiks ada open hs sn sini...n bunyi mercun setiap malam...mmm meriah sungguh mereka beraya ....


Memang le family ku ini ramai...dan alang-alang planning nak ke taman tasik perdana, aku cadangkan kita jalan-jalan smabil bergambar...aku pon nak gaks try test power hasil tembakan aku nie...heheheh...tapi almaklum le dah terlalu ramai yg nak interprem, background pon x berapa nak nampak, yg nampak muke anak-anak sedara aku nie je la...tapi pedulikan le yea...mmg diorng nak tgk muka diorg je....hehehehehe...


pas dah berpeluh kitorang ukur satu taman tu....kitorang lepaks plaks kat datran merdeka malm tu...cam biase anak-anak smue berlari x ingat donia...yg anak-anak buah aku yg ala-ala cam baya maksu nyer pon apa lagiks...kuar le segala taring nak posing sakan...hehehe maksu nyer pon apa kurang nyer kan? mmmm nampak dlm gambo tu maksu dah cam ala-ala remaja plaks kan??haahahaha...lariiiikkkksssss!!!!



so layantz je la gambo-gambo nie....mmm sesungguh nya aku merasakan hasil tangkapan aku nie ok lagaks kan? aku x gune function otomatik....smue gune functuion manual...ada org cakap dah bli DSLR kena la test gune function manual...baru le gambo cantik....hehehhehe..tapi aku masih belajor lagiks....kalo gambo x lawa korang komen la dgn komen yg membina ok!!!!!


Monday, 22-Dec-2008 08:04 Email | Share | | Bookmark
~ aqil's 2nd birthday bash~

 
Alhamdulillah selesai sudah birthday bash aqil yg ke-2 tahun ini....tenkiu so much to all family members, frends, jiran-jiran, kengkawan opis n smue yg terlibat dlm mejayakan birthday bash aqil....tenkiu...tenkiu...



Birthday tahun nie mama wat konsep hip hop...tapi mama tau x smue org leh follow tema mama nie...hiks...tapi xpe asalkan smue happy n enjoy masa birthday party nie dah cukup baik utk mama....



tenkiu kpd smue anak-anak sedara mama yg tercayang...kak nadia, abg leley, abg umai, ang daus, kak nisya n smue yg sama-sama bantu maksu wat preparation smue...tenkiu gaks kat ayah yg sanggup tolong mama wat goodies....hiks...rajin ayah tau...



so majlis berlangsung ngan meriah nyer...ngan macam-macam games yg mak andak wat...games-games nie smue kebanyakan nya idea mak andak....dan smue yg masuk very-very sporting x kira org beso n budak tecit sama-sama enjoice!!!



birthday boy plaks? lepas je acara potong cakes...bateri dah low sesangat!!n muka pon sgt-sgt mengantuks...tu la bukan mama x nak charge aqil..tp aqil yg xmo tido...so sepanjang majlis aqil tido jek la kat atas bahu mama...ponat sampe lenguh-lenguh mama kena dukung aqil tau....



ok la nak tau for details sepanjang birthday party berlangsung...leh la pi jenguk mama nyer ..blog ok...

so layantzzzzz.....


Thursday, 18-Dec-2008 02:11 Email | Share | | Bookmark
~ heppi 2nd birthday aqil~

2 cakes...
n kfc barrel
wif us
View all 27 photos...
Semalam 17 Disember genap la anak mama cayang nie 2 tahun...smuga aqil sentiasa ceria dan sentiasa bahagia bersama mama n ayah...dan smuga menjadi anak yg berguna dan soleh...

Malam tadi mama n ayah serta mak yoyong, cik atin, kak nisya n kak balqis celebrate mini birthday tuk aqil kat kfc...nnti kita celebrate the big day saturday nnti yea cayang...masa tu aqil leh la potong cake beso skit...cake nie tecit je wat syarat nak ajor aqil tiup lilin...hiks...



so layantz je gambo2 nie yea...teruja tul mama bila aqil dah 2 tahun nie...secara otomatik aqil mlm tu tetiba leh abiskan cheese cake tu....dan aqil very happy sngt mlm tu ...cam tau2 je kitorang tgh celebrate birthday dia....



so nak byk lagik citer psl aqil...leh la ke blog mama k....cek-it-out!!


Wednesday, 26-Nov-2008 02:09 Email | Share | | Bookmark
~smue di updet di sini ~

Aku blum berani nak mengatakan bye-bye pada fotopages yea....tapi skg mood nak updet di fp amats le mals....so aku byk updet di dalam blog aje....so layantzzz je la blog dulu k....
pi sini je yuk!!! http://narizan.blogspot.com
banyak kisah terkini di updet di sini....


[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net