aku ada kerna kamu ada
Lilypie 3rd Birthday Ticker
By: yemm yantzyeem

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]
Monday, 10-Dec-2007 04:56 Email | Share | | Bookmark
~nurul wed's + shopping@ nilai~

aqil dah encem nie...nak gi jalan
nie nana..kaka panten..
nie panten...
View all 13 photos...
Minggu nie kitorang gi wedding member ms kitorang tecit-tecit dolu...actually yg kawin nie jiran kitorang sebelah umah....mmg rapat gilos!!!skg memasing dah besau...dah kawin dah pun...yang kawin nie nama nyer nurul huda...mmm ms tecit punyer le montel dah beso kurus ya amat!!!terkezut kitorang hahaha...kebetulan wedding nie @ nilai..so lepas je kenyang mengisi tangki memasing kitorang gi la bershopping perabih kan duit di gedung kain yang popular tu...nilai 1...tp sepanjang jln aku x nampak pun signboard tulis nilai 1...nilai square ada la...so aku beli la langsir yang simple je...nak bajet mahal2 mmg la xde...beli langsir tuk cukup syarat je...so mmg la penat berjln ikut kaum kerabat aku ni...smue kedai nak masuk..adei!!!tu sib baik x pi nilai 3...kalo x mau aku pengsan!!!


aqil skg masuk je dlm keta suh mama pakeikan spec dia nie...sbb dia tengok ayah pun pakei dia pon cibuk nak melaram gaks!!!konon macho la tu...


tahniah nurul...smuga bahagia berdua...cepat2 dapat baby tau!!!


cik nana kita nie bila plaks nak tawen?adik dah langkah bendul nih....kalo nana tawen lagi kelassss gitu...


sebelum balik kita bergambo dulu..nak jumpe ntah bila lagi kan..



Monday, 10-Dec-2007 03:51 Email | Share | | Bookmark
~anak buahku yang gediksz~

ni nadia...
ni plaks nisha
diorang nie cam dikberasik..
View all 13 photos...
Nie adalah anak2 buahku yang masih dara...haha..anak dara la...diorang nie pantang la jumpe camera...misti nak posing maut!!! bila ku belek2 camera nie byk tul aksi2 diorang nie ngalahkan model le plaks..bukan men lagik!!!kalo posing mcm2 gaya...actually byk sgt...posing dasat2..tp byk gambo yg blur!!!diorang x reti pon nak setting camera nie camne..tu yg smue gambo blurrr!!!haha...tu la nak posing maut xmo ajak maksu nie join skali..kan gambo dah x lawo!!!





Tuesday, 4-Dec-2007 05:31 Email | Share | | Bookmark
~2008 kalendar~



hehe...nie aku tolong promotekan hasil keja senior aku kat opis nie...ha dia nie mmg kartunis yang hebat lagi poyosss..hehehehh..jangan mare...so kpd sesapa yang xde kalendar tuk taun depan...leh la download kat sini------>>>>>http://www.kartun4u.com/?p=145..donlod jgn x donlod...nie edisi terhad beb!!!bukan senang nak dapat...cari le kat kedai memana mmg xde...hehehe...

p/s : amacam bro?dah promote nie belanja le kuih seketul dua...


Wednesday, 28-Nov-2007 03:25 Email | Share | | Bookmark
aqil encem...

nie gambo aqil ms photoshoot ngan moon weeknd aitu...
nak tgk banyak lagi?gi kat sini http://cyberphotog.fotopages.com



Wednesday, 28-Nov-2007 02:14 Email | Share | | Bookmark
~wed kema @ upm,serdang~

 
 
Alhamdulillah tahniah wat kema n harith....selamat pengantin baru tuk korang berdua..uish bagaikan mimpi aku dtg gak wedding korang eks..walopun aku dlm keadaan x sehat masa tu..kugagahkan jua diri ini ke hari bahagia korang...tu la semangat perkwanan!!!hehehe tul x linda..asik2 muka aku n linda je...mana yang lelain nih?konpius aku wei......so nie je gambo yg dpt di snap tuk buah tangan nak tepek dlm fp nie...nie pun aku update dah terlambat sbb baru arini masuk opis eks...setelah seminggu lebih duk terpenyek je kat umah sbb demam yang kejap ok kejap x ok..so enjoy d'pic!!!



[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net