aku ada kerna kamu ada
Lilypie 3rd Birthday Ticker
By: yemm yantzyeem

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  18  19  20  21  >  >>]    [Archive]
Friday, 16-Nov-2007 00:11 Email | Share | | Bookmark
~aQil @ 11mth~



Esok aQil genap 11 bulan tau!!!mama x sabar nak tgk aqil berjalan plaks nie..wat ms nie aqil dah bleh jln 6 step...hepy nyer mama..tu kiraan max setakat nie..jarang2 la nak tgk dia sampe ke step byk tu...paling min pun 2 step je...skg nie aqil ada sindrom mls nak test power berjalan unsupport...kalo dulu segala2 dev dia asik la test power je!!!sampe mama pun letih tgk dia..brersungguh2 tul!!!sekejap je rs kan aqil dah nak setahun...untuk sahabat2 yg visit fp nie...FYI...aqil still lagik pakei baju2 ms dia baru lahir tau!!!size frm 0-3mth / 0-6mth ...mama x simpan pun lagi baju2 tu smue..sbb sampe skg aqil still muat lagi...x nampak sempit pun...adei terpikir gak nak bungkus je smue baju2 tu..tp sayang plak...biar la aqil pakei sampe baju tu dah x muat baru mama simpan kan...heheh...ni bermakna aqil nie masih tecit tenonet lagik la badan dia kan...


Monday, 12-Nov-2007 01:09 Email | Share | | Bookmark
~apa kena ngan dahi aqil tu???~

Adusss...pedih mesti pedih kan...sian anak mama nie...asik2 kena buli je...anti mama nak ajor aqil seni mempertahan kan diri le plaks...bior sapa yg wat aqil...aqil debik balik tau!!!tengok apa dah jadi pada dahi aqil tu...kejadian nie berlaku smlm di umah opah...cam biasa ari minggu adalah ari berkumpul anak2 n cucu2 di umah mak aku..dlm kekabutan anak2 buah aku tu..ntah camner sorang anak buah aku nie boleh libas2 kan kertas dan zappp...terkena dahi aqil..bayang kan lah bisa kena kertas tu camner kan...mesti la pedih..tp aqil nangis kejap je....pastu dah xmo join main ngan hero2 yg lasak tu...aku pun cepat2 la letak kan minyak gamat..dan kesan nyer 2cm kot garis panjang di dahi aqil...sian anak mama..xpe mama dah cobittt abg syakirin yg wat aqil tu...hahaha...


panjang kan luka kat dahi aqil tu..


sian anak mama nie...


Monday, 12-Nov-2007 00:12 Email | Share | | Bookmark
~Id MinI GatHerinG @ the curve ~

aQil test bwk truck...
sementara smue ada..kita posing dolu..
aqil jenguk2 apa tu?
View all 14 photos...
Kebetulan Dee nak mai Kl...so aku berpakat ngan mek sue nak ajak member se ID masa kat uitm tuk kumpul memesrakan ikatan ukhwah...amboi ayat...hehe..tapi malang nyer ramai yg x dapat join ...smue duk sakan nak beraya lagi...x puas2 diorg nie beraya eks...n..ada yang sibuk balik kg sambut deepavali!!!hahah...anyway..x kisah lah...mana yang ada je la turun....kan!!!tu pun dah ok!!!walo pun petang sabtu tu smue nyer datang x punctual...ada yang dah nak balik baru mai..ha sape tu? si pidah la ngan anak dara nyer si aqis...hehe..maklum la ari tu jln dlm kl nie banyak yg tutup!!mmg mana2 jln pun jem...adusss sakit je jiwa!!!!apa2 pun sonot sangat jumpe korang smue..xspecially akhir nye aqil dipertemukan juga dengan zafri...si ariff amboi pantang la nampak aqil ade je menda dia nak bantai..haha..tp aqil ngan zafri gud boy sgt kan....diam n very2 sporting!!!sape yg bujang tu la amik turn duk dukung anak2 kitorang!!! ha sue cepat2 tawin...anti leh dukung anak sendri plaks!!!





Wednesday, 7-Nov-2007 01:54 Email | Share | | Bookmark
~opis raya~

prepare wat umah...
umh dah siap...dah open pun..
mari la datang..
View all 9 photos...
smlm giliran dept kitorang plaks wat jamuan raya...cam biase la...bhgn KVS kalo wat deco tuk raya2 nie mmg gempaks...maklum la smue nyer kretip metip kan...so tema tuk tahun nie ialah mari beraya!!!!tima kacih pada smue bhgn yg sudi datang ke teratak kitorang tuk memeriahkan lagi majlis...so tuk menceriakan lagi jamuan raya mcm2 xtvt telah diaturkan spt pertandingan mkn paling cepat..hehe...games nie mmg kelakor...pemenangnyer ialah en.iskandar...caiyok!!!pastu ade cabutan bertuah... aku mmg x penah yg bertuah...pastu ade pertandingan pakaian sedondon...pertandingan anyam ketupat dan mcm2 lagi...so enjoys!!!!


mari la mari masuk...


ngan ateq comei..heheh...


gambo raya...sakan tul la diorg nie...


say cheseeeee....'SELAMAT HARI RAYA!!!'


Monday, 5-Nov-2007 03:00 Email | Share | | Bookmark
~raya lagi~

aqil beraya umh k.nisha..
pi ngan mama..
smue ada..
View all 15 photos...
Masih lagi citer raya...biasa la kan org2 kl nie raya sebulan...ari minggu mmg full ngan undangan tawin n open hs...sampe nak naik bolat dah muka aku nih..duk la 1 hari mkn je keja nyer..dr pagi sampe ke mlm...adei pegi mkn pun penat tau...so our journey start ari jumaat mlm tu...dr kul 9.30 - 12 mlm kitorang sefamily serbu ke umah adik aku iaitu shah n ibrahim...hehe...adik aku jamukan kitorang ngan satey...sori kan gambo tuk mlm tu xde sbb x bwk camera...esok nyer ari sabtu la...kitorang gi umah kak yong aku plaks...dia wat open hs..kali ni dah 2x aku beraya umh dia..cam biase femly aku yg bseo nie serbu la umh kakak kitorang nie..wa mkn best banget...sampe berapa round aku tawaf mkn da...pastu lepak la sampe kul 8 mlm...kitorang ke umh abang aku yg no-2 plak..di tmn medan...hehe..kitorang dijamu ngan mkn nugget..fish ball n kacang je...dan umah yg terakhir mlm tu kitorang serbu umah kak andak aku plaks...sampe umh dia je dah kul 11 mlm...menu nyer ialah pisang goreng dan jemput pisang..hehe...dah lama x mkn cekodok pisang abis licin kitorang sapu..hahah....so keesok kan hari nyer (ahad ) beraya lagi...gi umah jiran tawin dan terus ke umah best pren family aku di puchong..ms nie pun x amik gambo..hehe btry kong le plaks...so enjoy !!!!


aqil borak apa ngan opah tu?ngumpat mama eks...






sedap nyer makn cekodok n goreng pisang nih...



[<<  <  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  18  19  20  21  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net