aku ada kerna kamu ada
Lilypie 3rd Birthday Ticker
By: yemm yantzyeem

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Thursday, 6-Nov-2008 03:35 Email | Share | | Bookmark
~men bowling ke camnie??~

cik atin & cik bojie
hiks men bowling yuk
nisya & atin gediks
View all 21 photos...
Wiken aitu kitorang pi men bowling....mmg plan baik punyer ngan kezen-kezen tercenta dan anak-anak buah ku ini untuk melenggang di ari minggu...memula kitorang ingt nak men kat south city plaza jek...tp dah ponat2 menderu ke sana...tempat bowling tu full hs le plaks..sbb ada tournament...so kitorang pakat pi men kat ioi jek...sib baik kat ioi susana amats le lengang nyer....yg riuh nyer kitorang yg kongker abissss!!!



kitorang men 2 round...so divide 3 grup...best sgt le...mmg best!!!grup lelaki langsung xmo campo ngan kitorang...diorg btul2 beradu tenaga sampe nak bergambo pon kerek jek....hahahaha...kitorang yg grup pompuan nie mmg hoverrrr...men sambil2 bergambo posing sana sinun!!!!



aqil pon very2 sporting...walopun muka mmg dah ngantuk habissss..tu le pasal dah tau nak kuar ptg tu dia xmo tido...tapi ditahan nyer jua mata tu nak enjoy sekali....so enjoice!!!


Thursday, 6-Nov-2008 02:42 Email | Share | | Bookmark
~aqil & aliya bertemu dirumahku jua....~

 
Walopun raya dah abish...tapi x semesti nya kalo nak kunjung mengunjungi tu bila raya je kan?so ari sabtu aitu my opis mate wans& co. dtg ke umah aku. act diorang pi my dear nyer w/se sales...so dah alang-alang le dah ke puchong tu aku suh gaks diorg singgah umah...kebetulan aritu aku x kuar ke mana-mana pun...continue HERE


Wednesday, 29-Oct-2008 07:05 Email | Share | | Bookmark
~ citer raya aqil :: part 4 ~

wah...akhir nya sampe gaks part 4 yea...hiks...aqil raser sedih plaks bila mama cakap tis week adalah minggu terakhir syawal....huhuu sedih nyer!!!pasnie x tau le bila lagi aqil leh jumpe kengkawan-kengkawan yang lain...sbb mama cakap raya setahun sekali le bolah jumpe kengkawan ngan sedara mara...kalo nak jumpe ari-ari memang susah la kan....



so minggu terakhir syawal nie...umh opah aqil plaks wat open house...tapi malam la yea...aqil sonot sbb open hs nie dicantum kan menjadik satu...so kalo tahun lepas agenda menterjah umah dik badik mama je sampe satu mlm pon x abis!!! sbb tu wat sekali harung je kat umh opah...so x yah susah2 nak gerak dr rumah ke rumah hehehehe....mlm tu kat umh opah menu spesel ialah sup tulang mak andak...2 piuk beso tu!!!licin!!!kaw tim..smue kata sodap!!bangga la mak andak sbb smue org puji dia nyer sup sedap...



esok nyer aqil pi beraya umh uncle marzudi kat bangi...umh opis mate mama le...wah best le makan nasik kerabu lagiks!!!jarang tul pi open hs makn nasik kerabu...nie kira 1st time le...sodap sgt nasik kerabu nyer...pas aje pi bangi aqil pi umah wafiy plak kat subang....oh yea kalo kengkwan smue pasan la kan...fp mama aqil nie dah cam fp anty lindaz le plaks...sbb every week ada je tempek muka mek aina nie ha...yo lah dah tiap2 minggu dok pulun beraya sakan ngan aina...mana le xde muka dia eh?hehehehe....so pi umh anty chot 1st time nie cam best jek...sbb anty waniot & anty ayoye ada sekali...tenkiu yea anty chot ajak dtg umah...nanti kita gather2 lagiks eks...mmm kat umah sape eks? sendrik paham2 le ye anty yang sowang tu....hiks...



kuar dr subang je dah petang..mama n ayah singgah jap subang parade nak bli adiah tuk puteri...sbb mlm tu nak pi umah puteri plaks ada birthdya & open hs...msa nak pi umah puteri tu aqil mmg dah kong!!! x larat sgt...so mama kasik can tido dulu...pi pon dah lambat dlm kul 9 camtu...sampe2 umah anty aby pon dah abis sesi potong cake...tp xpe la...aqil pon bukan mkn cake...

so layantz je la gambo2 last raya nie..pasnie mama x akan cityer lagiks le pasal raya...tunggu next yr kita citer pasal raya plaks eks....

ada byk story lagi kat sini


Tuesday, 21-Oct-2008 05:11 Email | Share | | Bookmark
~ citer raya aqil & mama : : Part 3 ~

Kali nie cerita raya aqil minggu ke-3 raya plaks...hari biasa aqil tgk mama plak bz melayan kengkawan mama & ayah dtg beraya ke umah...aqil tgk mama gumbira je nak sambut kengkawan dtg...siap masak itu masak ini...tp menu nampak ala-ala cam sempoi je la..hehehehe...so aqil dpt le jumpe geng2 aqil gaks...kalo geng2 opis mama aqil jumpe la cik elmie...cik ateq..cik airul & family...cik daiya & cik nurul dan cik linda & family...kengkwan mama yg kat opis nie byk single mingle...so byk kosong lagiks...sape yg berkenan leh la tinggal no.henpon kat sini..ekekekek....


Quote:
nie antara geng-geng opis mama yg dtg malam tu...


Pastu ari lain nyer plaks mama ajk kengkawan ID plaks dtg...tapi ramei plaks yg last mins x leh join...hampa gaks le..sebab mama tu tingin sgt nak jumpe adam anak anty gie & yap...tp diorg tu bz je so x leh nak dtg...so aqil dpt le jumpe arif, dania & iman dani..thanks yea anty shima & family...anty emma & family dan cik imm & cik pudin...tahun depan dtg lagiks...dan x lupe kwan2 ayah pon dtg gaks mlm tu...thanks to uncle amran & famly dan uncle nawi & family...aqil sonot sgt dpt jumpe geng2 aqil mlm tu...meriah raser umah aqil ngan riuh kecoh tetamu yg dtg....


Quote:
antara kawan-kawan mama & ayah yg dtg meriahkan umah aqil...


Agenda seterus nye pada hari minggu le plaks...so sabtu tu aqil konvoi berjumpe ngan aina tuk beraya ke putrajaya & bangi...pi putrajaya umh anty achu...kawan skolah mama kat teknik...nak pi umah anty achu nie sampe sesat larat....apa la papa aina tu...pusing sana belok sini...akhir nyer sesat gak...aqil sabo jek....kat sana jumpe ngan sarah....mmmm. lama gaks kitorang melepak...dah mcm wat umh sendrik plak gaya nyer...apa2 hal pon tenkiu la anty achu sbb mengenyangkan piut mama & ayah aqil nie ngan maknan yg super duper sedap nyer!!!!


beraya ngan aina & sarah di putrajaya & bangi

Kuar je dr putrajaya kitorang pi bangi plaks umah anty ayoye le...aqil tabik la ngan ibu sarah nie...tgh sarat2 tu sanggup bersusah payah tuk jamu kitorang...wat susah2 je..apa -apa pon mmg anty ayoye the best la...laksa pon sodap!!!!asyik tul aqil tgk ayah duk puji2 laksa anty ayoye..( walopun bukan ayoye yg masak) hehehehe...kan anty linda?harus kasik anugerah le kat makcik buyong kita nie....pastu cian plaks aqil balik ngan menan2 sarah aqil & aina pulun serakkan....nnti sarah tolong ibu kemas kan eks...

mlm pas aje beraya ngan aina& sarah agenda aqil beraya ngan sepupu sepapat aqil plaks...sampe le ari ahad mlm tu....wadeiiiii byk tul umah yg aqil beraya...sampe demam-demam aqil dibuat nyer...so layantz je la gambo2 beraya semalam....



dan ini plaks...opis mama nyer open opis raya....kali nie konsep islamic plaks...so enjoy je la gambo mama aqil bergediks ngan kengkawan dia...layantzzzzz



Monday, 13-Oct-2008 02:32 Email | Share | | Bookmark
~citer raya aqil:: part2 ~

yeay!!!pi beraya!!!
wah cedap nyer mee jawo lindot
wafiy gud boy plak aritu...
View all 21 photos...
Minggu ke-2 raya nie dah berapa bijik umh eks aqil pie...aqil pon x kira...hehe..sbb aqil x reti kira!!!apa la kan?? dr umh2 jiran2, umah sedara mara sampe umh kengkawan mama & ayah aqil dah terjah...tu pon mama ckp masih byk lagi umh yg kita x pie...adeiii...



sepanjang minggu ke-2 beraya ari biase pon mama bwk pi jenjalan gaks...balik pon sampe lewat2 dah...mama tu x tau ke esok2 nyer nak kena keja?tp ari minggu semlm best sgt!!!sbb mama bwk aqil jumpe aina...wafiy & rayyan...masa kat umh anty linda tu aqil dgr gaks ar sore2 sumbang mama & anty linda tu ngomel2 ntah apa2 ntah...cam majuk2 pon yea...cam kecik2 ati pon yea...apa2 je la...yang aqil tau...diorg bengkekkkkk je ngan anty waniot...anty ayoye...anty kema..anty mawin....huhuhuhuh...dah plan awl2 tetiba last2 mins diorg cancel!!!cian kat mama & anty lindot msk byk2...sape yg nak mkn??aqil mmg x kan mkn punyer....sbb aqil x reti makan!!!hahahaha



Tapi tu la kan...aqil pon asyik2 jumpe aina je...mana2 pi mesti jumpe aina...main2 buli2 pon ngan aina...wafiy plak ala2 pemalu...nak men ngan rayyan aqil plak wat hal...asyik dengki je ngan rayyan...ntah apa2 la aqil nie...mama aqil pesan...suh ckp kat anty2 yg x dtg tu...kitorang nak balas dendam!!!pasnie kalo ada wat mkn2...msk le spesel2 khas tuk kitorang nie....kalo x..mama & anty lindot akan majuk x hingat donia!!!!

so layantzzz je la pic smlm nie!!!


[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net