aku ada kerna kamu ada
Lilypie 3rd Birthday Ticker
By: yemm yantzyeem

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 9-Sep-2008 00:28 Email | Share | | Bookmark
~baby kema~

 
Tahniah kema & hubby atas kelahiran baby rayyan yg sgt cumel!!!sorry lambat deliver entry nie...bz meh...x sempat2 nak upload gambo kat pc...anyway masa nie aku & lindot visit kema kat spital annur sbb anak dia kena kuning...kuning selepas 2 hari selepas bersalin...


Quote:
kitorang masa kat spital annur....ms nie baby rayyan dah leh kuar spital...



Quote:
nie la baby rayyan...nama penuh x ingat la...comel kan??


alhamdulillah sempat gaks kitorang terjah baby rayyan sblum kema balik berpantang di kampung....skg aman la ko eks kema relax2 x pose!!!ahahaha!!!!bis la ko taun depan kena ganti pose....apa2 pon selamat berpantang k!!!!!raya ko dah merdeka!!!leh la bawk rayyan round2 beraya sakan!!!!

< my blog


Monday, 1-Sep-2008 23:48 Email | Share | | Bookmark
~sikat bebear le plaks~

mula2 aqil nk sikat rambut dia..
tetiba dpat idea plaks...
pujuk2 bebear...
View all 6 photos...
Adus...lega dah settle gak keja2 sepanjang bulan merdeka nie...mmg bz la bulan 8 nie..asik kuar je pi pameran...tu yg x terupdet2 pasal aqil nie ha....



oh yea sblum tu kami sekeluarga nak ucapkan selamat berpuasa kepada smue umat islam di malaysia mahupun di mana2 jua anda berada...terutama yg rajin menjengah fpku ini....



masa kat umh mmg nak updet citer psal aqil nak sikat bebear dia...pagi tadi jenguk jap le fp si linda nie ha...tgk2 ada entry aina main gan bear..alamak!!!bebear aina pon sejibik ngan bebear aqil...



bebear nie mama baru je beli last 2 weeks...beli kat opis ada org jual...so bebear tu mmg tuk girl..tp dah xde chioce mama pulun je la..sbb nampak cute je bebear tu...lagipon aqil nie mmg dah anggap bebear tu buddy dia kan...mana2 je asik nak berkepit ngan bebear...gasak je la eks....


Wednesday, 20-Aug-2008 04:35 Email | Share | | Bookmark
~keja-keja@ kuantan~

yo...dlm van nak berangkat dah...
singah kat R7R mana eks..lupe dah..
cantk x?
View all 55 photos...
Minggu lepas aku & the grup ada job plak kat kuantan , pahang...kali nie kitorang involved program pertandingan peringkat akhir dikir barat kenegaraan peringkat kebangsaan plaks...so spt biase...aku ditugas kan utk design pentas & perhiasan pentas & backdrop..nie kali pertama aku pi kuantan..sblum nie mmg x penah pi pon...



yg best nyer keja penerangan nie salu kuar je la...merata2 ceruk & tempat leh pi teroka...so kali nie job x le seberat & sedetail cam kat johor aitu...walopun penat & letih tp kitorang ttp enjoy...spt biase keja by team mmg best!!!



kitorang stay kat kuantan 8 hari 7 mlm...fuh lama kan? selama itu la aku meninggalkan aqil duk ngan ayah nyer...salu aqil asik kena tinggal je..sian gaks..tp pe leh wat...dah camnie la keja aku...ada masa duk opis...ada masa kena kuar...tapi x pe...keja nyer psal kan...



so kat kuantan nie aku dpat le pekena makanan masakan org timur...mmg aku suke makanan belah2 timur nie...fav tul makan sata....laksam...fuh meleleh beb!!!pastu mkn ikan patin gulai tempoyak fuh!!!mmg terangkat...ikan patin kl ngan pahang mmg x sama raser nyer...pahang nyer raser fresh & sedap isi nyer...x hanyir...wah sampe skg teringat2 itu ikan patin....



oh yea...balik pada job kitorang kali nie...nie adalah pertandingan dikir barat anjuran jabatan aku...mmg every year nie adalah salah satu xtvt dari komuniti bestari yg agak aktif...mmg aktif sesangat...mcm2 pertandingan yg komuniti nie buat...hadiah pon lumayan...kali nie dikir barat dimenangi oleh negeri kelantan...smue kelantan yg sapu...best wooo tgk diorang berdikir..1st time tgk org berdikir nie...sblum nie x penah pon...tp aku x paham satu apa pon yg diorang nyanyi sbb loghat kelantan nyer pekat sgt..x leh nak catch up....

Pas aje selesai smue program..kitorang pon balik kl....sblum balik tu dpt le kitorang menyinggah pi teluk cempedak..xde la apa sgt kat telok cempedak nie...biase je...lagi pon panas sgt masa nie...kitorang jln2 amik gambo je..pastu balik...onthe way nak balik tu kitorang singgah pi beli sata & kopok lekor kat tanjung lumpur....wah byk aku borong kopok lekor tuk adik badik kat kl....pastu sepanjang highway kitorang benti plak mkn durian kat highway karak...masa kat kuantan kitorang yg geng pompuan nie x sempat nak merasa duyan kat kuantan sbb mmg xde masa nak mkn pon...dah balik baru le merasa...jadik la dr x merasa langsung kan....

ok itu je la citer sepanjang berada di kuantan...enjoy tgk gambo je la yea...byk gambo yg ditepek kat sini...kalo tgk gambo yg lebih kurang cun kualiti nyer tu ...itu adalah hasil dr kamera member opis iaitu syairul..ala2 kelam je rupe gambo tu dr kamera aku la...mals nak bwk kamera gabak2 masa o.station...nak kena pegang bagaiii...leceh la plaks...


so layantzzzz je la eh!!!


Friday, 8-Aug-2008 01:59 Email | Share | | Bookmark
~updet balik kampung ~

comel sgt tau si ain nie...
nie la tahlil ms kat umh opah aitu
budak2 nak interprem
View all 28 photos...


Adoiii dah terlambat nak updet psl balik kg 2 weeks yg lepas..nie tepek la sket2 gambo masa kenduri tahlil kat umh opah aitu...alhamdulillah balik kali nie jenguk opah nampak opah dah ok sket, dah segar dan bertenaga.Syukur sgt opah dah nampak sihat cam biase...dah leh jalan2 pi dapo...pi bilik..dan ke bilik air tanpa dipapah....



So lepak kat parit 2 hari je...spt yg dijanjikan nie ada le sket2 gambo masa singgah pi lumut aitu..xde le best sgt pon..biase2 je...cume sonot tgk gelagat aqil ms pi lumut nie..hepi je dia...duk lari2 sambil mkn kopok sotong..dah puas2 berlari2 tu...ondway nak balik ke kereta aqil belh plak tetiba muntah!!!abis smue yg dia mkn kuar balik.Dah la muntah kat sepanjang water front tu...wat malu jek..pastu dgn muke selamba aqil berjln tanpa pakei baju...nak x nak kena la aku pi beli baju tuk dia plaks...sib baik le kat lumut tu byk baju2 dijual..so tu yg rembat baju tulis pangkor tu...



dlm kul 6 cmtu kitorang pon gerak le balik ke kl..seblum tu pi singgah mkn kat bakau d'muara...entry dia yg kat bawah tu yea
V
V
V



so layantzzzz je la eh....

*my blog*


Wednesday, 6-Aug-2008 06:10 Email | Share | | Bookmark
vote la saya...

 
nie sesaja suke2 masuk contest bikin video sendiriks...LG nyer contest...cam best je...jadi sesapa yg singgah fp nie tolong la vote video arahan saya yea...



klik aje kat link di bawah nie

http://contest.scarlet.com.my/watchVideo.php?v=229&ref=618&bannerRef=Link

vote yg ada tulis nama YANTZ tu yea...

tima kacih byk2...doakan sy menang k!!!!


[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net