aku ada kerna kamu ada
Lilypie 3rd Birthday Ticker
By: yemm yantzyeem

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Monday, 9-Jun-2008 00:03 Email | Share | | Bookmark
~cucu yang ke-30!!!~

Akhirnyer kuar gaks cucu opah yg ke 30!!!ingatkan baby cik as nie majuk x mo kuar dah...mana x nyer due dah terlebih...lewat 4 hari!!!baru baby nak kuar..alhamdulillah cik as pon selamat bagi aqil member yang comel!!!alamaks...pasnie jatuh le saham aqil....pasnie baby cik as le plaks yg akan ditimang2 dan di manja2...huhuhuhuh...


Quote:
nie masa hafiy 2 jam selepas dilahirkan..masa nie kat spital lagi...



Quote:
mama pon nak posing gaks ngan baby...masa nie aqil sgt jeles!!!x leh la mama nak manja2 ngan baby hafiy dia cibuk nak marah2...



Quote:
ini budak sgt lorat wooo...sepanjang kat spital sibuk nak berdukung jek..ponat mama tau!!!asik nak berkepit jek...


ok la nama baby nie Muhammad Hafiy hariz bin muhammad Hang tuah....hehehe...sodap kan nama nyer...so mama aqil nie punyer le xcited x sabo2 nak tgk baby baru cik as nie...mmg cumels..ala kembang le hidung cik as tu mama puji anak dia comel...apa2 pon tahniah yea cik as dah jadik mama...pasnie dah abis pantang jom kita shopping baju2 raya hafiy plaks...hehehehe....

kisah semalam plaks......

Semalam pi jalan-jalan suka-suke ke umah ayoye plaks...hehe act ada biz sket..hahaha...so ayoye jamukan kitorang mkn bubur jagung & jemput jagung..sungguh enak anty ayoye masak...wat susah2 jek..so lepaking jap & borak2...pastu caw cin caw....thanks ye ayoye...so nie ada sket gambo di umh ayoye...aqil paling suke main troli si sarah tu...asik duk nolak jek troli tu...mmm nanti mama belikan ye aqil..tolak le puas2!!!



Pas balik dr umah ayoye pi jenguk baby hafiy plaks...harus nak pi jenguk sbb esok cik as dah nak balik kg ke johor tuk berpantang...so snap le sedas dua gambo budak yg comel itu...cam biasa aqil mmg jeles sesngat kalo mama nka timang2 itu budak tecit...nyampah tul ler!!! xde can mama nak rogol baby hafiy lama2..dia sibuk nak kaco!!!eeeee...geram sungguh!!! alamaks cik as sowi yea..smlm aqil bagi penampor sulung kat muka hafiy..sian anak cik as merah2 muka dek kena tamparan powerz aqil itu....hehehe ha tu la sblm nie cik as asik cubit pipi aqil je kan..ha nie kes aqil membalas dendam le nih....hehehe jangan mareeeee!!! so layantzzzzzz....


Quote:
ha nie wajah baby hafiy umo 3 hari...smlm pi melawat kat umah...


kat sini ada lagik citer pasal baby hafiy...






Sunday, 8-Jun-2008 23:50 Email | Share | | Bookmark
~ mee udang powerzzzz!!!!~



act dah lama dah tgk resepi mee udang dari fp mama aqila nie...pastu siap termimpi-mimpi wat makan2 mee udang kat umah jamu member2 skolah dolu...( lindot ko dptkan sms aku tu? ) hehehe...so pas jek mimpi mkn mee udang yg sgt sedap itu...aku pun try le wat gaks mlm tu...wah...amat ler sodap nyer!!!hehehe...mkn berdua jek ngan aby....aqil plaks cibuk2 nak kaco org mkn..sampe terjelir2 lidah..mmm..cam tu la gaya nyer kalo tgk mama & ayah mkn sambil ckp "cedap nyer!!" "cedap nyer" dia pon over wat aksi camtu....so layantzzzzzz je la eh...oh nak resepi ke?raser2 nyer aku ciloks dari fp kakak nie...mmg sodap le..>>>>>http://zaaliza.fotopages.com<<<<<<



Monday, 2-Jun-2008 00:28 Email | Share | | Bookmark
~ selamat bertunang cik atin!!!~

mama nak gi cik atin tunang eks..
nie antra hantaran perempuan kpd lelaki
verves ke cik atin ooiii?
View all 17 photos...
Semalam my lovely cousin cik atin bertunang....sweet sgt cik atin pada hari tu...berseri-seri sungguh muka dia..senyum jek.....aku pon tumpang bahagia...mana x nyer x sangka akhir nyer usaha aku mengkenen kan diorang akhir nyer melangkah gaks ke 2 tapak...iaitu bertunang....check it out ms sesi menemukan diorang x lama dulu...>>>>>http://yantz-yeem.fotopages.com/?entry=1230941


amacam?seiras kan muka cik atin ngan acoi nie...org kata kalo muka nak sama2 tu ada jodoh.....


ngan sepupu sepapat yg hadir...mmm..suke le gambo senget tu...

Majlis smlm berjalan dgn penuh kemeriahan ngan sanak saudara smue hadir memberi restu..cheewah...yg paling menyibuk dan sibuks sape lagik..aku ler..hehehe....bukan apa cik atin nie kira sepupu yg paling terapat ar ngan aku...kamcing gilos kan? so apa2 hal aku kena bg support kat dia...



kalo nak tahu cik atin nie gaks le yg menemukan aku ngan suami ku itu...alhamdulillah hasil penemuan itu kitorang pon berkahwin...hai nie cam ala2 balas membalas le plaks kan...ko cr jodoh aku...aku carikan jodoh tuk ko....hehehehe...tp tu smue takdir..kuasa Allah kan.....smuga cik atin ngan acoi pon akan selamat hingga ke jinjang pelamin...



ok lah pasnie kita tunggu je la kad kawin dr cik atin n acoi....smuga tali pertunangan ini akan mengeratkan ikatan ukhwah antara diorang....insyaallah...
mmm atin....pasnie suh acoi belanja kitorang makan...dah lama x mkn beso nie...


Wednesday, 21-May-2008 23:45 Email | Share | | Bookmark
~citer jalan-jalan @ perak ~

jom pi balik kg...
anty tini tawen..
anty far pon ada...
View all 26 photos...
Akhir nyer dpt gak kitorang attend wedding our room mate ms kat teknik iaitu tinie...spt yg dirancang aku n lindot sama2 konvoi dr kl terus zap pi ke teluk intan dolu sbb linda nak c-in dulu...dlm kul 12.30 sampe TI terus gerak sama2 ngan fara terus zapp ke bota kiri pi kenduri umh tini...masing2 perut dah kelaparan...hehe konon nak merasa mkn sik minyak..tp dpt mkn sik putih pon jadik le...agak nyer kitorang nie antara yg terlambat sampe kot...masa kat umh tini jumpe ayoye n waniot...best nyer dpt jumpe geng2 oo7 di perak eh...


sambil2 tunggu panten lelaki mai...kitorang x lepaskan peluang berposing sakan di pelamin indah si tini...alhamdulillah akhir nyer panten lelaki sampe gaks walopun dah lewat...hehehe sowi la tini kitorang x sempat nak tgk korang bersanding....sbb byk lagi agenda kitorang pasnie..apa2 pon tahniah eks tini & mizi...smuga cpt2 dpt baby!!!leh ar kawan ngan anak2 kitorang plaks.....


agenda seterus nyer...chot dah menunggu kitorang kat umh nyer di manjung...windu tul ngan ko chot..nak 10 tahun kita x berjumpe kan?last jumpe aku raser ms amek result spm...hehehe....kitorang melawat chot yg tgh berpantang..cumel nyer rayyan...geram sgt!!!wafiy pon ok kan?leh ar pasnie join kitorang k...nie nak bergathering kitorang sanggup tau turun perak..kan lindot...hehehe..tp syang nyer ayoye x dpt join kitorang sbb dia ada agenda lain....


perhatikan yea....gambo aqil tu masa kitorang baru sampe ke bakau d'muara seafud...bih kureng kul 6 ptg camtu...yg sebelah plak tgk aksi lindot n waniot yg mkn x hingat donia...lampu kedai pon dah nyala...kitorang x balik2 lagiks...


akhir nyer sampe gak kita kan lindot terjah seafud nie...nie angkara laki ko le wani...duk la tiap kali jumpe asik promote jek tempat nie..ha apa lagik aku n lindot mmg le hantu makan!!hahaha...siap pekena air kedondong yg sgt enak itu...slurp...makanan2 pon smue sedap2 belaka...sampe keras piut kitorang melantak!!!pe lagik mak buyung sorang tu...mentang2 le ada isi...ngalah kan kitorang plak yg baru 1st time mai mkn kat sini..apa2 pon tempat nie mmg superb beb!!!murah pon murah...nxt time leh mai lagiks!!!pas acara mkn2 kitorang pon balik....lindot n far pi balik TI..aku plak balik ke parit n waniot balik ke gopeng....mmg best kan?


mlm tu aku stay kat parit nak jenguk opah ...tgk opah pun dah x larat sgt..dia pon suke tgk anak2 n cucu2 n cicit2 dia dtg....esok nyer mama n ayah bwk aqil pi pekan isnin...xde beli apa pon sbb kitorang pi pon dah tghri sgt...pasar pon dah tutup...so kitorang mkn cendol n abc...tgk la aqil asik tul kalo bagik abc!!!suke sgt dia mkn sejuk2 tu.....


dah selesai pas mkn petang...sebenar nyer kitorang mkn t'hr dah lewat le sesangat....kul 4.30 baru mkn sik ayam!!!hwa..masing2 dah kebulur....mana x nyer bangun pagi lambat gilos...smue pengsan bangun kul 11 pg!!!sbb tu mkn t'hr kitorang lambat...hehehe...pas mkn2..n mandi2 kitorang pon balik kl..kul 6.30 bertolak dr parit...dlm kul 9.30 sampe umah....aqil sepanjang perjlnan tido x jaga2...bagus tul...so layantzzzzzzz.....

ada video aqil makn abc kat sini>>>>>>http://narizan.blogspot.com/2008/05/aqil-makn-abc.html


Wednesday, 14-May-2008 00:42 Email | Share | | Bookmark
~kursus cs3@pd ~

eh posng x hingat
ayu nyer mama aqil ni kan
wacaa!!!
View all 12 photos...
Mingu lepas selama 5 hari aku kena pi kursus kat pd...stay kat glory beach resort..apartment 4 bilik...peserta kursus semuanyer dr kalangan2 designer & photographer seluruh malaysia...x ramei pon peserta nyer...dlm 20 org gitu...kursus nie kira best gak le sbb smue nyer satu kepala..ala-ala mereng2 gituz...hehehe...aku nie duk sebilik ngan anak-anak dara...cume aku ngan mummy je yg dah jadik mak org...ala....windu le kat mummy....hehehe...sepanjang kursus mmg time packed le sesangat!!dr pg-sampe mlm ada kelas jek..boring!!nak berpoyue-poye pon x dpat...ms nak balik last dy tu jek yg kitorang smepat nak berposing sakan...mmm kalo x duk le asik dlm kelas jek...hehehe yg best nyer kalo kursus nie makan le...apa lagik...mmg mkn x hingat donia!!!pulun selagi perut tu ada space!!!!


room mate yg satu kepala..gile2 dan mereng2...layantz....


4 of us...sayang jgn menangis yea....hihihihi

so layantzzzzz...je la eks......


[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net