aku ada kerna kamu ada
Lilypie 3rd Birthday Ticker
By: yemm yantzyeem

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 14-May-2008 00:32 Email | Share | | Bookmark
waw...panjang nyer rambut....



hehehe...sape la aweks cun nie...panjang nyer rambut!!curly-curly lagik tu...
ha dah imagine kan camner le kalo aqil nie pompuan...hehehhe..
nie mama saje-saje suke pakeikan aqil rambut palsu nie..act rambut nie kak cik punyer..
aqil pakei kejap je...masa mama amik gambo aqil pakei rambut palsu nie ayah dah marah2...x sporting le ayah tu kan aqil...baru jek aqil nak bergaya ngan rambut palsu tu ayah x kasik...nnati ayah ckp aqil pondan plaks...hehehe...






layantzzzzzz.............je la eks...


Sunday, 27-Apr-2008 23:50 Email | Share | | Bookmark
~lepaking dújung minggu~



suke bangat gambo nie!!!

kali ini acara melepakkan diri dirumah kami plaks...1st time le waniot & lindot menjejakkan kaki di rumah baru kitorang yg agak sederhana di pandangan mata...yg x leh tahan tu ada plak agenda menjelajah di setiap pelusuk umah tu...amboi2 korang nie mcm2 le....segan aku tau...dah le umh aku tu sekangkang siput jek... ap-apa pun aku heppy sesngat korang smue sudi gak ke teratak aku tu...hehehe...menu kitorang aritu aku masak nasik ayam..juz sediakan nasik, sayo2, sup & air...sib baik le lindot merelakan diri nak bwk ayam..hahaha..aku nie mmg le cuak nak wat ayam...leh migrain bila pikir pasal ayam tu...apa2 pon ayam ko mmg maveles!!!agar2 ko pon licin ayem sumbat mlm tu!!!dan ada lagik yg maveles nyer!!!rojak dr uncle don!!!hehehe...wani aku nak kasik tau ko yg aku x sakit piut pon mkn itu rojak...sgt2 sedap...aisey men!!!sekerim jek yg kita x bedal..apsal ha?aku pon lupe sbb ptg tu ala2 battery pon dah kong kang...korang caw..ayem baru ckp sekerim ada lagi x? dia ingt kita dah pulun itu sekerim..alahai...






ha cam biase la kalo dah nama nyer acara melepak kan diri mmg betul2 le adegan lepak smue kuar!!hehehe tp aku x kisah..aku lagik suke korang camnie...dan aku suke don & azam Mem"BEBAS" diri diorang..cam2 gaya..kuak lentangada..kuak terbalik...hahaha....anak2 korang pon sama gak da...aina je la yg tahan mata...caiyok!!caiyok!!!


gambo wajib atas tu mmg dah semestinyer!!gambo2 mak-mak n pak-pak pon kena wajib gak da...


Friday, 25-Apr-2008 01:36 Email | Share | | Bookmark
bila aqil mamam yogurt....

Alkisah ini berlaku petang semalam...


tgk la ini budak nak mkn yogurt suap sendirik....actually yogurt nie adalah salah satu fav aqil..mmg aqil suke sgt mamam yogurt..sekali makan leh abis 1 cawan...


amboi tgk tu...sedap sgt la agaknyer tu...penuh concentrate jek dia mamam..mama mintak sikit x kasik!!!


lawak tul le aqil nie...mkan dgn penuh serius nyer...serius tul kan muka dia...hehehe...


alahai..nie pesen makan gaya apa nie? gune mulut plak pegang sudu tu?macam-macam la aqil nie...


ha nie lagik satu...apa aqil ingat sudu tu starw ke apa?siap nak sedut2 plaks...mmg mama tahan gelak jek tgk aksi aqil masa makan yogurt nie..macm2 peel dia buat...


ha nie plak siap nak makan terus mcm ala-ala minum gitu...so kita layantzzzzz..je la eks

kat http://www.narizan.blogspot.com/ sini ada video klip masa aqil tgh mamam itu yogurt...


Sunday, 20-Apr-2008 23:32 Email | Share | | Bookmark
~lazy chair aqil...~

nie la kusi henjut aqil..
timacih ayah...
belikan aqil kusi nie...
View all 13 photos...

best la ayah kusi nie...leh goyang-goyang...

ayahku pulang dari kerja....
ayahku belikan kerusi....
kerusi rotan sangat comel...
boleh la aqil duduk tengok tv....

lalalalalalala...lalalala...
kerusi ku ayah goyangkan...
marilah mama mari ayah..
tolong goyangkan kerusi aqil... ...
(nyanyi le lagu nie ikut rentak lagu papaku pulang dr kota eks... )



cam bos plak anak mama nie eks


amboi aqil bukan men lagik..angkat kaki eks..

nie mama nak citer..di satu petang yg indah cam biasela kami anak beranak sambil tunggu ayah pulang dr keja sambil2 tu tgk le tv citer bella...pastu dr luor dh dgr ayah balik...so aqil pon cam biase terus jek meluru kat pintu...x sabo2 suh mama bukak kan pintu...heheh...SURPRISE!!!!! ayah pulang dgn membawa kerusi rotan yg amat le comel nyer!!!tuk aqil le...tecit cenonet jek..cute sgt!!ayah ckp kerusi tu ayah adiahkan sempena umo aqil setahun 4 bulan...punyer le budak tecit tu suke bebenor!!!duk la diam atas kusi tu sambil nonton tv..ehehe....ayah le tukang henjutkan aqil...bila kusi tu stop jek..aqil suh ayah henjut kan lagi...tp mlm tu aqil dah pandei henjut kusi tu sendiri...bijak nyer anak mama nie...tp yg lawak nyer aqil nie ala2 big bos le plaks kat dlm umah tu...siap angkat kaki duk kat kusi tu..comel jek...



yeay!!!main belon buih...



aqil dah start nangis...


anak sape la nie....

ayah nie mmg rajin melayan aqil....aqil mmg le suke kalo ayah mainkan belon tiup tu...siap lari2 kejo buih belon tu...terkekek gelak suke ya amat!!!siap nak panjat2 sofa nka tangkap buih...so cute!!!mmmm..tapi bila ayah stop jek penat nak layan aqil..mule la ini budak tecit mengamuk!!!aiyak!!!!nak gak suh ayah mainkan belon buih tu...ayah penat dah la sayang...esok2 kita main lagi eks....




Monday, 14-Apr-2008 02:29 Email | Share | | Bookmark
1st time trial

ayah duk jauh2 bleh x?
wa..best nyer naik nie...
try pi sana vley?
occay..masa nie kitorang sefamily pi mydin usj...memang salu kalo pi sini mama tingin sgt nak kasik aqil try naik banda alah nie...tp masa tu cam x confident nak kasik aqil naik...mmm. tapi kali nie..aqil pon dah bijak...pantang la nampak benda alah yg cam car tu ke yg masuk duit pastu gerak2...nak x nak kena gak la layan kehendak bundak tecit sorang nie...so masa kat lobby bwh tu aqil terus je meluru nak naik 'benda' nie...ayah la jadik tukang layan nyer..punyer la suke..siap tepis2 tgn x kasik ayah pegang..riso la gak sbb benda tu laju kalo bergerak...haha ada skali tu habis aqil main langgar jek masuk kedai craft kat tepi corner tu...sib baik x jatuh smue hiasan kat kedai tu...x pasal2 mama plak yg kena ganti...haru betul....



ok ada video kat sini>>>>>>http://narizan.blogspot.com/2008/04/blog-post.html


[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net