aku ada kerna kamu ada
Lilypie 3rd Birthday Ticker
By: yemm yantzyeem

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 4-May-2009 06:47 Email | Share | Bookmark
fun & enjoice @ pd wif aqil & aina

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Wah...percutian yg amat seronok dan sangat-sangat enjoy tis year!!!mana tak nyer aku n kawan segediks sama-sama dah pakat nak megenjoykan diri ke PD...lastly hajat tercapai gaks...mmm mmg kitorang berdua nie always available tuk apa-apa jua agenda yang dirancang kan btoi tak lindot? ekekekeke...waniot ko jgn terasa ati plaks...ada jodoh kita pi enjoy cenggini...



Walopun 2 hari jek..tapi masa yang diluangkan bersama 2 family nie mmg btoi2 best!!!sib baik anak-anak & mak pak amat2 sporting...cuma aqil je la...takut air...x cam aina...happy jek main n mandi-manda...aqil? mmm hampeh jek wahahahaha....main pasir pon takuts kan aina?? x gentlement la abg aqil tuh....



kitorang stay kat Bayu beach resort...sewa apartment..sib baik la murah so bahagi dua kira save la sket...apartment 2 bilik yg serba serbi lengkap macm duk kat umah!!!aqil n aina apa lagiks? asyik la menggediks je 2 budak nie....biase la tautau je la kalao jantan bertemu betina...mesti la gediks tu lain mcm sket kan?hahahahaha

citer selanjut nyer...di sini


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net