aku ada kerna kamu ada
Lilypie 3rd Birthday Ticker
By: yemm yantzyeem

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 22-Aug-2006 07:17 Email | Share | Bookmark
Pulau Sibu ~family Day~celebrate 2nd year Wed Anniversary

Di Jeti Tanjung Leman...
Nak ke Pulau Sibu...
Ni lah bilik kitorang berdua...
Welcome to Sibu Island!!!!
anak2 buah aku pun gi gak...
sbb aby ngan abg ipar satu Co.
Telematch...
Sonok sangat tgk diorang...
main tarik tali...
Tarik!!jgn x tarik!!!!
Dah puas main game...gi dinner lak..
Ni masa b'fast...
ni lah umah kitorang...
Cantik kan..
Kat sini pun ade Mini Zoo...
Kambing ni mmg genius!!!
Pantai dia bersih...mandi pun best!!!
Dinner theme~Jungle....
The loving couple!!!!
Amboi gelek bang !!!jgn x gelek!!!
aku tgk jek...
mlm tu banyak kitrg dapat hadiah...
gi coti2 ni alang2...
kitorang celebrate our 2nd Ann...
sonok gak...leh relaks kan minda..
betul x bang!!!
b'gambo atas kapal...
Ni dah nak balik da....
babai....
Tarikh : 19 ~ 21 Aug 2006
Tempat : Pulau Sibu Resort
Last Weekend aku n Aby gi bercoti di Pulau Sibu, Johor...sbb Aby nyer Co. wat Family Day kat sane...so, disebabkan smua everything di support...x perlu kuar 1sen pun...kitorang pun enjoy la...
Memang best...staff2 smuanyer sporting giluz...sib baik la aku ni tgh pregnant...kalo x aku pun join smua xtvt yang dianjurkan...macam2 yang diorang buat...ade Telematch..(tp group Aby kalah )....Tarik Tali...main bola tampar...Wat snokelling..( aku x pegi sbb kat tgh laut panas...takut pengsan je...) jungle trekking....dan mcm2 lagi...Resort dia mmg best...senibina cam ala2 kampung...makan pun ok la...tengok lah mcm dipam2 pipi aku nih...
So, masa mlm Dinner...mcm2 hadiah yang kitorang dapat....Alhamdulillah....so, kat sana alang2 bercoti aku n Aby pun celebrate gak la kitorang nyer 2nd year wed's Anniversary....so celebrate awal seminggu....tapi mmg enjoy gilus!!!






View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net