aku ada kerna kamu ada
Lilypie 3rd Birthday Ticker

My name: yemm yantzyeem
My Fotopage: http://yantz-yeem.fotopages.com/
About me:
From: Malaysia
Camera:
Not specified
Other:
Friends:
Miss Heldamelissa
Latest entry::: Melaka Trip ::
Lokasi: Melaka Bandaraya Bersejarah Agenda : Jalan-Jalan Cari Makan & Shopping Melaka lak? Huhuh macam tak caya aku jalan-jalan ke Melaka lak...Tapi trip yang menarik dalam tempoh seminggu nie. Dari Langkawi...lepas tu ke Melaka lak...memang jalan sakan sungguh. Tapi syok gak sekali sekala buat road trip kan... Day 1: ~ Ronda Taman Mini Malaysia/ Taman Mini Asean (tapi amat kecewa dgn kondisi taman tersebut..harap kerajaan negeri bleh buat sesuatu la) ~ Ronda bandar Melaka. ~ Meronda di Jonker... View this Fotopage entry
mrs khairul
View this Fotopage entry
2 yrs!
Cyber Photogs
Latest entry:For your reference
untuk info pakej outdoor n wedding please YM / mail / call us directly . ----- call us , YM pun vley , mail pun vley -- YM Moon - Munirah301 - 013 3995 265 YM Zaimi - Zaimi_2k Please call Moon , Sutan or Zaimi for details ya . The Photog's :Moon n Sutan Zaimi Poek View this Fotopage entry
Rafi The Malaysia Wedding Photojournalist Gambar Kahwin
Latest entry:Majlis Pernikahan & Persandingan Nazlin & Hazrizal
....updating for more photos please click here http://www.magicclickers.com/wedding/nazlin-rizal/ Venue: Shah Alam & Putrajaya Rafi's Photography / Magic Clickers (Co.No: 89245-P) Rafi, WPJA Principal Photographer H/P +6 012-677477... View this Fotopage entry
Azid Suzie
Latest entry:Eppy Besday!!!!!...
Rasanya baru jek menyambut tahun baru... dan sekejap je umur melangkah ke satu lagi angka...Semoga Allah panjangkan umur dan dimurahkan rezeki... Dan juga semoga bertambah amalan... Banyak gak azam tahun baru nie.. mudah2an tercapai.... InsyaAllah... :-D Kad hari lahir dari suami dan anak2 tersayang... terima kasih banyak2 diucapkan... View this Fotopage entry
Moon n Sutan with Isk n Suffiya
Latest entry:me n my kids
View this Fotopage entry
hantu kak limah
Latest entry:aidilfitri 1430H (2009M) mixed entry on RAYA !!!!
hah....! ! http://norwaninorwi.fotopages.com(norwani) & http://ita-razif.fotopages.com(noradnita).... ni aku dah update dah ni.... !!!! mentang2 la kowang dah UP entry RAYA...kowang Push aku yea.... kowang kan geng FP tegar.... camera canggih2.... harus ler cepat kena update ! cam aku yg low profile ni.... rileks jer... xyah kalut2.... 4tahun skali baru hapdet pon xpa...tetap DIva gaks ! :-D yea....1 syawal, kami beraya d taiping...spt tahun2 sudah.... x yah gaduh2 laki bini nak balik... View this Fotopage entry
..daNi pon sama...sapai x mo turun...
Nurun Najmee Hasenan
Latest entry:Orang baru
Salam buat semua yang menjenguk fp saya yang dh berhabuk2 n bersawang ni. Memang saya akui saya dah lama benor x update sampaikan saya dah bersalin baby kedua baru ada masa. Untuk pengetahuan rakan2 fp, mgkn ade yg terkejut x tahu saya mengandung and dah pun bersalin. Alhamdulillah dapat baby girl yang dilahirkan pada 29 Julai 2009, berat 3.41 kg, jam 8.38 mlm. Apepun masih belum terlambat untuk saya mengucapkan selamat hari raya buat semua dan maaf zahir batin. Di sini saya upload gambar2 puteriku yang... View this Fotopage entry
Nur Za
Latest entry:.:: Pick a dress! New Online Store ::.
Dear valued customers, It's been a while since we update our online shop. We are now moving to a new address: http://pickadress.com.my. You can shop easily using our shopping cart! We'll having Grand Re-Opening Sales until 31 November 2010! Hurry!! View this Fotopage entry
.:: Hackett XK60 Collar Tee ::.
eRaSe eRase
Latest entry:medan trip...2009
salam...lame x update..agak bz dgn idup...eheh.. 8-) pepepun aku still igt gi yg aku ade fp..:-D ..so lynkn pic2 ms aku gi mdan ari tuh... ;-) ;-) ;-) View this Fotopage entry
linda azam
Latest entry:fun time @ the beach
cuti labor day aritu, kiteorg sefamily + yantz sefamily ke PD..lama tul tak gi sana. plan pun last minute jek, since papa aina pun baru balik out station, so its just about a time to have a good rest. kiteorg stay kat bayu beach, sib baik ada kosong lagik..public holiday kan, sume org pun nak berholiday.. sampai tghari, pas checked in..gi mkn dlu.. then papa aina & ayah aqil gi solat jumaat..kiteorg bersuke ria melompat-lompat kat bilik. sib baik tak roboh katil tu.. ptgnye agak2 dah redup sket, barulah ki... View this Fotopage entry
father & doter..
Siti Yuzi
Latest entry:Entry baru
Ada entry baru kat sini...http://mizz-siti.blogspot.com View this Fotopage entry
terrer ooo..
sweet sixsixsix
Latest entry:...the befday girl wish...
(yeahhhhhh... another late entry, so what?! late or never?!! hahaha... enjoy the pics!) my befday used to be second best to hari raya. thou it was not as elaborate, it was a day set aside special just for me. i can still remember when we celebrated http://sweetsixsixsix.fotopages.com/?entry=976949(my BIG three-oh befday) in genting highland 2 years back. it really was nothing spectacular but to me, it was the best befday i ever had. especially when mak surprised me with the http://sweet-sixsixsix.blogspo... View this Fotopage entry
grafik tigadimensi
Latest entry:Assalamualaikum...
Linda Jasmin & Que Haidar Celebrating Love... Lama tak jenguk FP ini,bukan merajuk atau membawa diri,cuma tak berkesempatan...Entry kali ni saya upload Gambar pengantin yang tengah suam2 nih,mana le tau ada sesapa yang nak tengok majlis linda dan que....baru melangsungkan perkahwinan pada 14 Feb 2009...Saya diberi peluang untuk jadi Resident Photographer untuk Bora Ombak...majlis cukup meriah...memang mencabar amik gambar public figure nih..kalo setakat kepala kena ketuk ngan lens PRESS biasa je tuh...sa... View this Fotopage entry
...Linda Jasmin & Que Haidar Celebrating Love...
hasniza kumaruzaman
Latest entry:7 month
ari nie hafiy dah 7 bln...dah makin beso anak mama yg tembam nie..hafiy skang dah pndi ikut ape yg mama buat..yg plg die suke main sembur2..wah mama ar yg sekse..rambut makin byk gugur..hafiy dah pndi panjat die punye walker klu nak amik barang..die dah makin pndi wat sepah..aduhaiii..poning kpale mama hafiy...tp yg still mama tunggu2 ialah hafiy merangkak..hafiy lum bole merangkak lgk..gigi hafiy lak dah b'tambah lgk 4 kat bhgn atas..so gigi hafiy skang dah 6 btg..suke gigit jari org gk..bkn main tajam lgk... View this Fotopage entry
Zubye Rusli
Latest entry:Eyes of Grace new look
I present you the new look of http://eyesofgrace.blogspot.com(Eyes of Grace) blog. Kindly take a tour and have a pleasant journey! :-D :-D oh.. btw, mama ada buat CONTEST best jugak for all the viewers.. view the blog for detail, ya!! Don't miss your chance to win a FREE photoshoot with mama. :-) View this Fotopage entry
erna hairani
Latest entry:Jom ke Genting!!!
Pada 9 Januari yang lepas, kitaorang ke Genting Highland. Tidur satu malam je, maklumlah sekarang Ellisa dah start kelas, pergi berjalan pun masa weekend jelah. Untuk pengetahuan korang, nilah first time bebudak ni bermalam di Genting Highland. Kitaorang bermalam di First World Hotel, senang nak main-main, makan-makan & shopping-shopping hehehe :P Sedikit gambar kitaorang di Genting. View this Fotopage entry
Kolam ikan
Izuan Love Azean Love Risya
Latest entry:BALIK KG KERATONG & FAMILY DAY TM MSC 2008
Sebenarnya dah lama aku balik Keratong cuma malas nk meng updte jer bukan apa sejak raya nie baru balik kg maknanya dah 3 bulan tak balik maklumlah masing2 dah kehabisan cuti windu sgt kt kampung Risya kemain suke lagi dah pandai lak suruh atok ngan wan dukung habis satu uma dia tawaf Nie pic masa nk bertolok balik keratong muke budak baru bgn tdo Nie lak pic masa nk balik Sri Kembangan masa nie Risya dah x nk ngan wan n atok takut kena tinggal on the way nk balik singgah jab kt ulu bendul byk ka... View this Fotopage entry
Sg Buaya Banting
zam jas n arif
Latest entry:Alhamdullillah.. rezeki dari Allah S.W.T
dah lama rasanye tak berupdate.. biasanye busy sangat dengan kerja, forum2 onoine chit chat kekadang kurang dah..huhu ni pon sbb boss ramai bercuti dpt la curi2 masa online kat fp ni..ehehe ada berita nak kongsi ngan korang.. tak sangka setelah 3-4bulan tunggu akhirnye berjaya jugak hasilnye..ehehe..alhamdullillah doakan zam berjaya menempuhnye selama 40minggu k.. harap2 kali ni dapat la merasa normal delivery process..ehehhe View this Fotopage entry
Hasnizam Photography
Latest entry:Salam Maal Hijrah 1430 / Selamat Tahun Baru 2009
Salam Ma'al Hijrah 1430 Daripada saya kepada semua umat Islam seluruh dunia, marilah kita berdoa bersama-sama untuk kesejahteraan semua umat Islam. Amin. Hasnizam Hashim 31 December 2008 View this Fotopage entry
azimpuch wedding moments
Latest entry:www.azimpuch.com.my
www.azimpuch.com.my View this Fotopage entry
Puteri Satu
Latest entry:~ KAKAK BABY & NETY BIRTHDAY ~
View this Fotopage entry
Artis Glamer
Latest entry:KONGSI BAJU ATAU BAJU SAMA???
SPECIAL MESSAGE KONGSI BAJU ATAU BAJU SAMA? Contributed by Asiken @ Kajang Advertorial http://bolaboyz.blogspot.com() http://www.nohal.com() http://www.facebook.com/kampungboyphotography() http://realscifi.fotopages.com() http://kampungboy.fotopages.com() http://namaislam.tripod.com() Click here to Join http://www.facebook.com/group.php?gid=372935192383(Artis Glamer Fan Club!!) / Read & See More Photos... http://artisglamer.fotopages.com/cgi-bin/view_archive.pl?user=143413(C... View this Fotopage entry
mimie lie
Latest entry:SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI.... 30 syawal..
ALHAMDULILLAH.....at last mama update jugak fp di akhir2 Syawal...thousands of SORRY to auntie-auntie yg duk tggu mama update...hiiiiiihihiiiiiiiiiii...mama has been quite bz..nak2 coz coti after raye pnjg, so masuk2 je opis kna setel few proposals...alhamdulillah jugak, rezeki baru utk mama ;-) Raya is alwiz meaningful for all of us...2006 mama raya wif papa+amsyar dlm peyut...2007 mama+papa+amsyar...2008 ni plak 3 of us+adik 2b..skang ni mama nyer pregnancy dh nk masuk 6months..alhamdulillah, meli... View this Fotopage entry
mazwin majid
Latest entry:Malam raya 08: Takbir
Malam raya nenek n mak long bz siap2 kan makanan...after solat isyak...nnti org akan dtg bertakbir ke setiap umah kat taman nie.....mama...xbuat aper2 pn sbb qistina asyik nak berkepit jer....letak jer...meraung... muke Qistina nie...mmg totally copy muka papa.... after berbuka....aktiviti seterusnya....main bunga api....fatihah main tak terkecuali.....join sekali main bunga api .....mula2 nampak takut2 mase main bunga api..lelama jadi berani lak....sampai abis bunga api aqila dia main....... View this Fotopage entry
Azilina Azuwan
Latest entry:SELAMAT HARI RAYA 2008
Tis year..kami beraya berempat....so p lah amik gambar kat studio.. Pagi2 raya...pas semayang...sarap.kami sefamily pun g lah kedai gambar. punyalah susahnyer nak tgkp ganbar nagn budak2 tecit nie... kang sorg pandg kiri..sorg pandg kanan... At last..nie lah gambar paling elok....hehe LOL LOL LOL View this Fotopage entry
raisyam abrahman
Latest entry:Pre-Aidilfitri
Time to prepare LOL View this Fotopage entry
Fish for sale
nfirdaus abdullah
Latest entry:The end of used fotopages
Starting from today, I'm not going to use anymore this photoblog. For my latest update of photoblog u can visit www.magiquetouch.com/blog View this Fotopage entry
Aliffaisy Ciklinn
Latest entry:MOVED
i like to move it! move it..... hehehehehe buat masa skrg linn takleh nak handle 2 bijik umah...... so skrg linn duduk dulu kat umah http://ciklinn.blogspot.com/ jemput dtg yer.......... ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) View this Fotopage entry
Aqila & spongebob cake
Syahrin Aziz
Latest entry:Wedding Photography Courses in Ramadan
visit here to know more http://blog.syahrinaziz.com/v2/2010/08/21st-22nd-wedding-photography-workshop-ii-basic-photography-classes/ View this Fotopage entry
wans teddy
Latest entry:Hari kedua di Kuantan, Pahang
Satow lagi story nak share rini... Percutian kami ke Kuantan, Pahang... umah abangku. Kitorg gerak pas waktu kije... amik adik aku yang study kat UIA gombak dulu, g makan kat Burger King, Karak. Trus gerak... sampai dah dekat kol 11mlm... odw gerak tu aliya tidooooo je.... dia bangun pun tiap kali kete berenti bergerak. Cam taw2 je kete dah stop. Myb jalan ke Kuantan tu fening2kan kepala kot, tu pasal dia lebih rela tido dr berjaga/main dalam kete... bagus jugaklah dia tido sebab aku seram2 sejuk gak rasa n... View this Fotopage entry
nurul hafiz
View this Fotopage latest entry
bdk tecik petama g mandi, ni la dianyer....
wany liz
Latest entry:::TAHLIL @ SALAM::
1st May every year, my family mesti buat kenduri tahlil utk arwah atokabah, tp kali ni kitorg buat utk arwah atok sekali. Our team leader as usual, Ninek Com kate dia nk buat kt masjid area umah dia jer, senang sikit. Kalo dulu kene blk Gopeng, pastu buat kenduri kt umah, pastu kene bergegas pulak blk kl semula, makan mase. So this time, kitorg turun Salam, n together solat dn tahlil dn sedikit jamuan makan utk warga masjid. Alhamdulillah, semuanye berjalan lancar n for the 1st time in our life, kitorg sak... View this Fotopage entry
sempat lg tu...ish..ish..ish..
kamalmustapha kamal
Latest entry:Auni Syauqina Cukur Jambul & Naik Boyan
Alhamdulillah again, another family event organize by Mak(love u Mak) & Pakcik(masok sodap)...juga terima kaseh kepada Opoh, MakNyoh, MakDa sekeluarga, sepupu2 bersama meringankan tulang mereka untuk majlis penuh makna ini...terima kaseh juga kepada opoh2 marhaban & atok2 yg hadir membaca doa selamat & tahlil arwah...terima kaseh kudee sekeluarga sudi dtg...jumpa ET sekeluarga bercuti2 perak hari sabtu... alhamdulillah. kamalrabah wedding l events l people l photo editing +60162922214 / +6012... View this Fotopage entry
Malay Archipelago
Latest entry:PROTES2008 - COMING SOON
View this Fotopage entry
Saiful Nang My Private Photoblog
Latest entry:ENTRY TERAKHIR
http://blog.saifulnang.net() Dah lama merancang tapi hari ni nak kena kuatkan juga semangat untuk say good-bye juga kepada fotopage. Dah 3 tahun lebih jatuh bangun kerjaya dan kehidupan saya diceritakan didalam fotopage ini. Tapi sekarang, masanya untuk berpindah. Kepada semua follower fotopage, please please please jangan lari. Sila lawati the new page. Mudah untuk anda dan mudah untuk saya. Dan lebih control untuk macam2 perkara. Terima kasih atas support semua. Dengan ini, saya ishtiharkan...inilah... View this Fotopage entry
yaa adik
Latest entry:C . u . B . A . a . N
Assalamualaikum.... Apa kaba member2 semua?? lamanya yaa x update fp ni...bkn terlalu bz tp....sejak arwah mak xde...yaa rasa malas nk bergambar...tangkap gambar or edit gambar..tu la yg menjadikan fp ni bersawang...hahahaha... tp hari ni...yaa merajinkan diri utk meng’upload’ ....tp bkn pic jln2 ke...myself ke...but kali ni....yaa upload pic gubahan hantaran yg org tempah kat yaa utk majlis pertunangan hari Sabtu lps (7/6/08)...saje je cuba2..kot2 la ada bakat gubah2 ni.... so...ni la... View this Fotopage entry
nUrUL zAin
Latest entry:sg tekala trip
sg tekala trip last week 15 dec 07 - kinu, nik, jat, wati+pais+adam and me, razif, adam, and not forgotten muntaj+safuan+their son thanks for all the joy & foods...and bbq..and mihun..and nasi lemak mak kinu,and sandwich and ayam gorang nad etccc... next trip.. ? karaoke? :-D [list] View this Fotopage entry
and looks its a crocodile !
mama saya
Latest entry:lama tak update
wah...rumah ni dah penuh dengan sawang....tak berupdate langsung...huhuhuh...belum sempat nak edit gambar... nanti2 mama update gambar masa raya ye...tungguu....sementara tu boleh la ke blog mama untuk update terkini keluarga kami... http://liwaniel.blogspot.com :-D View this Fotopage entry
ayu farisma
Latest entry:My DEAR BAbY 'AQiL DaRwIsY'...
Alhamdulillah....Tepat pukul 5.50pm baby lelaki ku selamat dilahirkan di HUKM dengan berat 2.36kg....pada 4th Mac 2007..Ermmm....secara normal....X terkata gembiranya bila bertentang mata dgn dia...Dlm hatiku Syukur Pd ALLAh walaupon dia lahir x cukup bulan..dia sihat n cukup sifat...walaupon sikit kecil dibandingkan dgn baby2 yg lain..Sebelom bersalin aku dah pk nama yg nak bagi dgn dia..since bila scan dah clear apa jantina dia...So hubby pon agree dgn nama.. so kami pon letak nama dia " Muhammad Aqil Dar... View this Fotopage entry
Foto 2
wazari wazir
Latest entry:Move to Blog
wazariwazir.wordpress.com View this Fotopage entry
SMART TUNNEL...
Rosman Abu Bakar
Latest entry:WAJA DAK vs WKK
WAJA View this Fotopage entry
Azli ngan Abe gak
chees chees
Latest entry:WaN RoSYaNi & HaSSaN-AJiL, TeReNGGaNu
salam...pengisian cuti CNY aku kt t'ganu kali nih...adik sue-suzi selamat kawen...wat suzi n hassan..semoga kekal ke akhir hayat..amiennn.. View this Fotopage entry
nadia helmy
Latest entry:Melaka | Family One Day Trip
The day after my cuzz wedding..we took advantage to bring our family to visit Melaka...Since my father said the last time he visit Melaka was 1993..hahaha..of course lah Melaka dah banyak berubah... This pic taken at the fountain in Dataran Pahlawan.. This one is out side Dataran Pahlawan..facing the A Famosa.. This pic. taken at Istana Melaka...so classic and a bit horror...0.0 View this Fotopage entry
acara bukak hadiah...
Cek Ya Cek Lah
Latest entry:i'm out...
salam... i have moved to a new place; http://cekya.multiply.com thanx for everything, guys. ;-) View this Fotopage entry
zarith zulkifli
Latest entry:EOM Part 1
View this Fotopage entry
i 2 i
wan sue wan hasan
Latest entry:pic from amyhelme..(my cousin) @ kg tawang,bachok,kelantan
gmba ni spupu yg amik..mase alik kg jupe atuk n ziarah kubur arwah nenek skali. View this Fotopage entry
Bi.U di hari raye ke 2
virgo denver
Latest entry:Selamat Pengantin Baru di tanggal 25hb Ogos 2006
View this Fotopage entry
hi phia
dania syira
View this Fotopage latest entry
Mimie Zalie
View this Fotopage latest entry
qsa rew
Latest entry:abcd
abcd View this Fotopage entry
wan diana
View this Fotopage latest entry
Nor Rahan Mat Rani
Latest entry:BATIK SUTERA CREPE DIGITAL ~ 08/10/12
:arrow: Batik Crepe Digital/Printed Ekslusif & Baihaqi Tampal Diamond & Pearl :arrow: Berminat bleh terus sms ann~0139466411 :arrow: No Booking & Serious Buyer Plss:)) :arrow: Kos Pos Laju FREE ke seluruh M'sia tertaklu syarat belian. View this Fotopage entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016